مدل لباس و بارداری

مدل لباس و بارداری

مدل لباس و بارداری

مدل لباس و بارداری

مدل لباس و بارداری

آخرین مطالب
  • ۰
  • ۰

قرمه

قرمزه نخودچی؛ غذای سنتی اصفهان


قرمزه نخودچی؛ غذای سنتی اصفهان

وب سایت سرآشپز پاپیون: قرمزه نخودچی از نمونه غذاهای سنتی و قدیمی در اصفهان می‌باشد که در حال حاضر کمتر پخت می‌شود.

مواد لازم:

  • پیاز متوسط رنده شده برای داخل کوفته ۱ عدد
  • پیاز متوسط خرد شده ۱ عدد
  • آب ۵ پیمانه
  • رب گوجه ‌فرنگی ۱ قاشق غذا خوری
  • نعنا خشک ۲ قاشق مربا خوری
  • زردچوبه ۱ قاشق چای خوری
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • آرد نخودچی ۱ پیمانه
  • گوشت گوسفند چرخ شده و بدون چربی ۱۳۰ گرم

قرمزه نخودچی؛ غذای سنتی اصفهان

  • ۹۷/۰۲/۲۹
  • محمدرضا تقی زاده

قرمه

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی